Τι θα δείτε

Τι θα δείτε

oil-bottling-001-thumbΗ παραγωγή ελαιόλαδου

Στο Κτήμα μας, μπορείτε να επισκεφθείτε την μικρή παραγωγή μας ελαιόλαδου και να μάθετε για τα ειδικά χαρακτηριστικά της παραδοσιακής και της σύγχρονης παραγωγής ενός από τα καλύτερα λάδια στον κόσμο.

Στο κατάστημα «ελαιόλαδο», μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα προϊόντα, όπως είναι το καλύτερο βιολογικό ελαιόλαδο με βασιλικό και λεμόνι. Εδώ, μπορεί κανείς να βρει χαρουπόμελο και παραδοσιακό πετιμέζι. Προσφέρουμε σαπούνια από ελαιόλαδο και άλλα βότανα, καθώς και τα φυσικά καλλυντικά από λάδι ελιάς. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε φρέσκο γάλα γαϊδούρας, που είναι το καλύτερο φάρμακο για το άσθμα από τα παλιά χρόνια.

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας και θα βρείτε τα καλύτερα φυσικά προϊόντα για την οικογένεια και τους φίλους σας.

Photogallery

olive-museum-006Μουσείο Ελαιόλαδου

Περπατώντας στο Κτήμα Γεωργιάδη, θα βρείτε πολλούς θησαυρούς. Έναν πέτρινο ελιόμυλο, έναν παλιό μύλο κρασιού, εξοπλισμό για την παρασκευή ζιβανίας, έναν πέτρινο φούρνο, ένα ξύλινο ελαιοτριβείο και άλλα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν οι Κύπριοι στην καθημερινή τους ζωή, πριν από πολλά χρόνια.

Στην κάβα μας, μπορείτε να δείτε τα μεγάλα παραδοσιακά πήλινα αγγεία, “πιθάρια”, όπου αποθηκεύονταν όλα τα τρόφιμα και οι συγκομιδές.

Εδώ μπορείτε να γνωρίσετε τον πραγματικό πολιτισμό και τις παραδόσεις της Κύπρου και να μάθετε τα πάντα για τη ζωή στο νησί.

Photogallery

orchard-0022-thumbΟπωρώνας

Ο κήπος μας είναι διαμορφωμένος με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας κάτω από τις πορτοκαλιές, τις λεμονιές και τις μανταρινιές, κατά τη διάρκεια όλων των εποχών. Εδώ, μπορείτε να οργανώσετε διάφορες εκδηλώσεις, μια εκδρομή, ένα συνέδριο ή απλά μια φωτογράφηση. Φιλοξενούμε σχολικές εκδρομές και αναλαμβάνουμε δεξιώσεις για γάμους, αρραβώνες και βαπτίσεις. Ο οπωρώνας μας μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 500 άτομα.

Photogallery

Ktima Georgiadi © 2011–2022