σχολική εκδρομή

σχολική εκδρομή

scool-thumb

Το Κτήμα Γεωργιάδη σας προτείνει  μια υπέροχη διαδραστική σχολική εκδρομή. Στόχο έχει την άμεση επαφή των παιδιών με την κουλτούρα και την παράδοση της Κύπρου. Συμμετέχουν ενεργά, κατανοώντας έτσι καλύτερα την αξία και τη σημασία της επαφής μας με το χθες, που γίνεται γέφυρα για το σήμερα και το αύριο.

Για 5η χρονιά

“ΖΥΜΩΝΩ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΙΖΩ ΠΑΡΑΔΟΔΙΑΚΑ”

Στην εκδρομή αυτή οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο ζύμωμα και στο φούρνισμα του ψωμιού και των κουλουριών. Είναι μια εμπειρία που στις μέρες μας φθίνει και σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη.

Ξεκινάμε την διαδικασία του ζυμώματος του ψωμιού και έπειτα των κουλουριών. Τελειώνοντας το πρόγραμμα τα φουρνίζουμε και τα παιδιά παίρνουν μαζί τους το κουλουράκι που έφτιαξαν.

Ο χώρος μας είναι ιδανικός για πάρτι. Με επαγγελματικό ηχοσύστημα και διαδίκτυο, οι μαθητές κάνουν το δικό τους πάρτι, με μουσική και προγράμμα που επιλέγουν οι ίδιοι. Τραγούδια ελληνικά και ξένα, πολύς χορός, επιτραπέζια παιχνίδια, φαγητό και ξεγνοιασιά, συνθέτουν μια αξέχαστη εκδρομή που φέρνει τους συμμαθητές ακόμα πιο κοντά.

Μια θαυμάσια επιλογή για Γυμνάσια και Λύκεια…

Ktima Georgiadi © 2011–2022